world wide shipping
Solé diesel service
24/7 Online shopping
One stop Solé shop

Wie zijn wij

Al sinds 2005 zijn wij het solé diesel centrum van Nederland inzake onderdelen!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé Solé diesel specialisten die U verder kunnen helpen met al Uw service parts en onderdelen, de meeste Solé onderdelen zijn vaak zelfs direct leverbaar uit onze eigen voorraad vanuit ons ruime magazijn te Almere.

Solediesel.nl is powered by Dieselrepairs scheepsdieseltechniek uit Almere

Als onderdeel van dieselrepairs hebben wij naast onze jarenlange Solé ervaring ook ongekende mogelijkheden om U tot op hoog niveau bij te staan, met ons team specialisten, variërend van scheepsdiesel monteurs tot (scheeps)werktuigbouwkundigen én verschillende product specialisten staan wij 24 uur per dag voor U paraat met al hun kennis, ervaring en een professioneel wereld wijd netwerk van Solé en Mitsubishi specialisten, Wat U problemen noemt, vinden wij uitdagingen! 

Wij verkopen niet alleen solé diesel onderdelen, maar kunnen U tevens daadkrachtig (technisch) adviseren, daar waar geen oplossingen voorhanden zijn helpen we U die te creëren, daar waar onderdelen niet langer beschikbaar zijn, helpen we U die te fabriceren! In ons technische vakgebied weten we de weg als geen ander, waar ook ter wereld en we helpen U graag verder!

Een korte blik in het verleden en het heden;

2020 we veranderen de bedrijfsvoering van onderhoud/ reparatie/ revisie bedrijf naar die van leverancier voor zowel het midden als klein bedrijf waarbij we tevens blijven inzetten op het vergroten van ons online marktaandeel in de wereld van Mitsubishi en Solé onderdelen.

2019 De jaren vliegen voorbij en de technologie stond niet stil, tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon en internet ter beschikking tijd om al onze webshops de grootse update uit onze geschiedenis te geven, de lightspeed webshop waar U nu naar kijkt is ontstaan door al onze on én offline ervaringen te koppelen. Wij zijn er trots op en we hopen dat u er blij mee bent!

2015 een (groot)deel van het bedrijf is verkocht en de verhuizing van Lelystad naar Almere is een feit we veranderen de bedrijfsvoering van actief onderhoud/ reparatie/ revisie bedrijf naar die van leverancier voor zowel het midden als klein bedrijf waarbij we tevens blijven inzetten op het vergroten van ons online marktaandeel in de wereld van Mitsubishi en Solé onderdelen.

2010 5 jaar na onze oprichting zijn we al een begrip geworden in watersportland, we besluiten onze kennis te splitsen en een aparte website op te zetten voor onze Solé diesel afdeling de geboorte van solediesel.nl was een feit en is inmiddels een opzichzelfstaand succes geworden met duizenden tevreden klanten!

2005 Na het opdoen van "echte" praktijk ervaring in zowel de rijn, kust binnen als zeevaart wordt definitief besloten "aan wal te gaan" de ruige jaren zijn voorbij en het burgerlijke leven kan beginnen, de oprichting van Dieselrepairs off én online is een feit, onderhoud, reparatie en revisie van scheepsdiesel motoren en aandrijfdelen op locatie (wereldwijd) wordt onze specialiteit en dat is vandaag de dag nog steeds zo! (en af en toe varen we nog wel eens een stukje mee)

1993 Aan het KOFS Amsterdam (Koninklijk onderwijs fonds voor de rijn, kust en binnenvaart) begon de loopbaan van één van onze oprichters in de binnen én kustvaart, als snel werd duidelijk dat "vieze" handen krijgen en het in de vaart houden van het schip meer plezier opleverden dan het aansturen van het team als 1e stuurman en later als kapitein, kort na het behalen van alle benodigde papieren begon hij aan een hele reeks vervolgopleidingen in de techniek, dieselrepairs werd toen eigenlijk al geboren maar jaren later (na alle wereldsteden te hebben bezocht) pas opgericht!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »