world wide shipping
Solé diesel service
24/7 Online shopping
One stop Solé shop
Klantenservice

Daarom doet U zaken met Solediesel.nl:

Solediesel.nl is onderdeel van Dieselrepairs, met onze jarenlange ervaring in de beroeps en pleziervaart hebben we één van de grootste online diesel technische winkels van Nederland. We hebben een ruim assortiment voor elke doelstelling. Snel gevonden en gemakkelijk besteld!

Daarnaast is onze klantenservice gewoon bereikbaar per telefoon (036-5244076) en mail ([email protected])!

Betrouwbare partner:

Solediesel.nl is onderdeel van dieselrepairs.nl - opgericht in 2006 - dé online specialist in Nederland. We leveren top kwaliteit producten en pas klare oplossingen voor ieder diesel probleem!

Adres: Herman Kruyderstraat 3, 1328EA Almere
Bezoek niet mogelijk! 

Tel + 31-(0)36-5244076
Maandag t/m Donderdag | Montag bis Donnerstag | Monday till Thursday 9.00-16.00

E-mail: [email protected]
BTW-nr.: NL001601873B35
KvK nummer: 39093752

Wie zijn wij en wat doen wij, een beknopte samenvatting van ons bedrijf:

Solediesel.nl - de nummer 1 in technische Solediesel producten - is opgericht met als doel de beste materialen te leveren tegen een scherpe prijs daarnaast onderscheiden wij ons van andere webwinkels door onze betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. 

Technische kennis : 

Wij weten waar het over gaat, onze product kennis is van onschatbare waarde bij het vinden van totaal oplossingen en hebben wij een product niet ? dan regelen we het aslnog!

Professionele, vakkundige & flexibele organisatie: 

Een jong en dynamisch team met gedegen technische kennis, directe beschikking over vele onderdelen en de nodige praktijk ervaring, gekoppeld aan een professionele, vakkundige, organisatie die 100% achter haar producten staat en indien nodig 24 uur per dag paraat staat om U op weg te helpen, Wij houden de vaart erin! ervaar het zelf en probeer ons uit!

Onze veel besproken service: 

Service is beschrijven wat je gaat doen, en waarmaken wat je hebt beschreven! Niet minder, wel meer, kortom : service zonder grenzen, daar draait het om! zo simpel werkt het bij Solediesel.nl

Betalingen:

Wij hanteren meerdere betaalmethodes afhankelijk van het land waarvandaan U besteld, u ziet de betaalmethodes onderaan het scherm of tijdens het afrekenen, Wij leveren niet op factuur en versturen de onderdelen pas als alle openstaande posten zijn betaald.

Vragen :

Heb je nog vragen, of durf je toch nog niet zo goed ? bel of mail ons ons en we zullen proberen je de helpende hand te bieden die je op dat moment zoekt! Dat is de service zonder grenzen van Solediesel.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »