world wide shipping
Solé diesel service
24/7 Online shopping
One stop Solé shop

Smeerolie voor Uw Solédiesel scheepsmotor

Smeerolie voor Uw Solédiesel scheepsmotor

Welke smeerolie kunt u het beste gebruiken in Uw Solédiesel scheepsmotor of generator set?!

Met welke smeerolie ververs ik mijn Solédiesel scheepsmotor of generator?!

Deze vraag blijkt vele tientallen malen gesteld te worden aan onze Solediesel.nl klantenservice, tijd voor een korte uitleg!

Olie verversen is een belangrijk aspect van het onderhoud aan uw Solédiesel motor. Alleen wanneer uw motor regelmatig goed wordt onderhouden, blijft deze in staat om de prestaties te leveren waarvoor hij is ontworpen.

Solé raad het gebruik van haar eigen smeerolie aan anderen zijn wellicht mogelijk maar daarin kunnen wij geen enkel advies geven, alle specificaties waaraan vloeistoffen van derden zouden moeten voldoen staan vermeld in de handleiding van de betreffende Solédiesel motor en kunnen van model tot model verschillen!

Omdat wij als dealer alleen originele Solé onderdelen verkopen/ gebruiken geven wij dus ook geen ander advies, wel kunt U bij ons terecht voor de aanschaf van de originele Solé smeerolie!

Deze Multigrade olie speciaal ontworpen voor scheepsdieselmotoren en generatoren is speciaal ontwikkeld voor zware omstandigheden met hoge belastingen en extreme temperaturen. Het biedt langere verversingsintervallen, is een uitstekende corrosiebescherming, houdt de binnenkant van de scheepsmotor schoon, wat minder slijtage betekent en het polijsten van de cilinders tegengaat. Het is geschikt voor motoren met turbocompressor of niet.

Alleen Verkrijgbaar in 5L verpakkingen bij U geautoriseerde Solédiesel dealer!

Direct bestellen ? klik hier!

Smeerolie info sheet Solediesel.nl

Wij adviseren U de vervang termijn uit Uw handleiding nauwgezet te volgen en het niveau van de smeerolie regelmatig te controleren.

Mengen van verschillende smeeroliën:

Wij raden het U ten zeerste af om verschillende smeeroliën onderling te vermengen! de eventuele besparingen kunnen volledig teniet gedaan worden indien er fouten worden gemaakt in welke olie je wel of niet zou kunnen mengen en kunnen kostbare reparaties of motor vervanging noodzakelijk maken! We zeggen dus niet dat het onmogelijk is maar adviseren U hier verder niet in!

Auteur van dit Solediesel.nl blog bericht :

Dit bericht is geplaatst namens de technische dienst van Solediesel.nl, heeft U vragen of opmerkingen? neemt U dan contact op met onze klanten service, Wij staan U graag te woord!

Dit kan per telefoon via 036-5244076 of per mail naar [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »